Sestav pograda z dvema ležiščema

Opremljamo s strokovnjaki

Skozi oči vrhunskih strokovnjakov nastajajo najlepše sobice. Opremljene v navdihujočem stilu, z uporabno vrednostjo in z občutkom za estetiko.

Tokrat smo opremili sobo za dva otroka. V prostor smo umestili pograd z dvema ležiščema, ki sta postavljena pravokotno drug na drugega. Tako smo pod Dostop do zgornjega pograda je po širokih stopnicah, ki so hkrati tudi predali. Pod pogradom so umeščen tudi regal z odprtimi policami. Tako so stvari vselej lahko pospravljene in pregledne.

Ob spodnje ležišče smo postavili pisalno mizo, pod katero je omarica za sprotno shranjevanje pisarniških potrebščin. Nad mizo je moderni regal z ločenimi prostori-kockami za boljšo preglednost. Oblika vselej sledi funkcionalnosti in obratno. Soba ni samo estetsko dovršena in prijetna, temveč tudi funkcionalno popolna. Skladno s pričakovanji stranke. Med dvema oknoma smo dodali tudi pokončno omaro-regal z odprtimi razčlenjenimi policami. Ponuja ogromno shranjevalnega prostora. V njej bodo našli prostor tudi razni okrasni predmeti, ki bodo prostoru estetski doprinos.

To pa še ni vse! Ob nasprotni steni stoji še vgradna omara s klasičnim odpiranjem. Služila bo za shranjevanje garderobe, tako v spodnjem, kot v zgornjem delu omare. Ob oknu in hkrati levo od omare je postavljena še ena pisalna miza, v enakem dizajnu in dimenzijah kot prejšnja. Tako smo obema otrokoma zagotovili enake pogoje za učenje in ustvarjalne aktivnosti, medtem ko je za igro in zabavo veliko prostora na sredini sobe.

Uporabili smo zanimiv kontrast modre in rumene barve, ki jo nežno dopolnjujeta bela in siva. To so vsekakor barve, ki se jih ne naveličaš in kljub pestrosti barv ponujajo možnosti za kreativno okrasitev. Pogled, ki vzame sapo, pa bo nastal ob končni dekoraciji, za katero bodo poskrbeli uporabniki. S posteljnino, slikami, rožami, igračami in raznimi spominki.

Poskrbeli smo za optimalno razporeditev pohištva v prostoru.  Tudi tokrat nas je vodila želja po zagotovitvi čim boljšega udobja in varnosti. Naj se dogodivščine v novi sobici začnejo!

Če tudi vi potrebujete nasvet za opremo otroške sobe, se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo svetovali pri najboljši izbiri pohištva.

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?



* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.