Mladinska soba kormoran

Visoka uporabnost z estetiko, prilagojeno otrokom
ptica brglez
Klik na za povečavo.
panorama 360

Želja vsakega otroka je imeti svojo sobo, v kateri se bo lahko izrazila otrokova posebnost. Sobo, kjer bodo prevladovale zanimive rešitve, točno takšne, ki jih želi in potrebuje. V sobi pod ostrešjem smo pričarali vse to – izvirno prostorsko usklajenost, funkcionalno razporeditev pohištva in barvno razposajenost. Poimenovali smo jo Kormoran. Kako bi jo pa vi?

Pisalna miza
Regal
Postelja
mladinska soba z regali in posteljo

V osrednji del prostora smo umestili posteljo. V nevtralni beli barvi se idealno ujema z barvo stropa in zaves. Polica nad posteljo je priročna za odlaganje raznih predmetov, predvsem pa za dekoracije. V beli barvi na modri steni daje prostoru zanimiv kontrast. Nizek vsestranski regal lahko služi kot TV omarica ali pa preprosto za shranjevanje. Opremili smo ga s predali, ki so za shranjevanje najbolj praktični. Barvna kombinacija bele in rumene deluje nežno. Ker pa stoji ob modri steni, kontrast barv deluje trendovsko in posebej privlačno. Modra, rumena in bela so prisotne na fototapeti, ki krasi steno nad pisalno mizo. Pridruži se jim rdeča, tako nastane simfonija barv, ki nežno razvaja.

Postelja
Pisalna miza
pisalna miza in omara

Pisalna miza v otroški oziroma mladinski sobi ne sme manjkati. Pomembno je, da je dovolj velika, kar omogoča svobodno organizacijo dela. Nič utesnjenosti in prelaganja dokumentov, vse je lahko na svojem mestu. Temu služijo tudi veliki predali, ki vsebino skrbno čuvajo. Izbrali smo najboljše, z mehkim zapiranjem, kar se na sliki sicer ne vidi. Tako kakovostni predali imajo visoko nosilnost, omogočajo polni izvlek, predvsem pa so tihi in se nežno zapirajo. Pri opremljanju pisarniškega kotička v otroški sobi bodite še posebej pozorni, da bo le ta umeščen na pravo mesto, in sicer tako, da omogoča dovolj dnevne svetlobe.

Omara
Regal
Postelja
regal in postelja

Vgradna omara je tudi v tej sobi kraljica shranjevanja. Vanjo lahko pospravite skoraj vse – od oblačil, igrač, športnih pripomočkov, kovčkov, posteljnine … in še bi se kaj našlo. Njena notranjost je popolnoma prilagojena otrokovim potrebam. Izbrali smo drsna vrata v beli in svetlo sivi barvi. Nevtralne barve omare so usklajene z ostalimi barvami v prostoru, trodelni siv pas po sredini vrat pa s svojim svojevrstnim dizajnom potrjuje, da je arhitektu estetika prav tako pomembna kot funkcionalnost. Temu je dokaz tudi izstopajoč obešalnik v živahno rumenem odtenku, ki se barvno dopolnjuje z nizkim regalom in tapeto.

Otroška soba Kormoran je posebna v vseh pogledih. Največjo vrednost pa ji daje unikatnost, ki se prilagaja otroku. Če tudi vi potrebujete nasvete izkušenih svetovalcev, nas poiščite. Tukaj smo vselej za vas, osebno, preko e-pošte ali po telefonu. V posebno zadovoljstvo nam bo ustvariti otroško sobo tudi v vašem domu.

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.